Elyaf Fabrikası

Elyaf Fabrikası

Türksan Elyaf, başta İstanbul ve Türkiye olmak üzere tüm dünyaya elyaf ve elyaf çeşitleri ihracatını gerçekleştiren öncü elyaf fabrikalarından biridir. İstanbul merkezli bir elyaf fabrikası olan Türksan Elyaf;
 Pufidik Elyaf

Pufidik Elyaf

Pufidik, Türksan Elyaf ve Türksan Makine tescilli elyaf markasıdır. İstanbul'da bulunan 3 fabrikamızla tüm dünyaya imalatını ve satışını gerçekleştirdiğimiz elyaf çeşitleri ve elyaf makine çeşitlerinin yanı sıra Pufidik markasıyla da tüm dünyaya ihracatını gerçekleştirmekteyiz.
 Elyaf Hammadde

Elyaf Hammadde

Türksan Elyaf olarak yurt içi ve yurt dışı tüm ihtiyaç sahiplerine kaliteli elyaf çeşitleri, elyaf makineleri ve özellikle elyaf konusunda gerekli olan hammadde tedariğini sağlamaktayız.
 Boncuk Silikon Elyaf

Boncuk Silikon Elyaf

Boncuk elyaf üreticisi olarak ucuz ve kaliteli hizmet veriyoruz. Çeşitli alanlardan kullanabileceğiniz ürünlerimiz son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Silikonize elyaf özelliğinde olan ürün ev tekstilinde geniş kullanım alanına sahiptir.
 Toptan Boncuk Elyaf

Toptan Boncuk Elyaf

Toptan boncuk elyaf siparişi için hemen arayın! Boncuk elyaf günümüzde insanların çeşitli amaçlar doğrultusunda oldukça sık bir şekilde kullandığı elyaf türlerinden biridir.
 Elyaf Nerelerde Kullanılır?

Elyaf Nerelerde Kullanılır?

Elyaf yastık olarak daha çok karşımıza çıkan ve yastık yorgan gibi malzemelerde kullanılan elyafın aslında kullanım alanları oldukça yaygındır. Tekstil ürünlerin hemen hepsinde kullanılan elyaf malzemesi, hafif, maliyeti açısından daha az ve pratik olduğu için daha çok tercih edilmektedir.